Terapi

Tanja Rahm 4I 2006 blev jeg uddannet Sexolog og har siden suppleret mit CV med forskellige kurser og uddannelser, der alle retter sig mod det terapeutiske arbejde. Her kan nævnes en Masterclass i Psykologi, Hypnoterapeut, MasterCoach og en uddannelse i anatomi og fysiologi. Derudover har jeg deltaget på kurser i forebyggelse af seksuelle overgreb, den forstyrrede personlighed, dramatrekanten, dysfunktionelle familier, Imagoterapi, Narrativ terapi, Kognitiv terapi, The Work, Enneagrammet og meget mere… I 2014 afsluttede jeg min pædagoguddannelse og har efterfølgende suppleret med et studieforløb i Videnskabsteori og psykologisk metodologi på RUC.  Jeg er oprindeligt uddannet inden for kontor og har suppleret den uddannelse med en merkonomuddannelse inden for ledelse.

Siden 2006 har jeg arbejdet med terapi for unge, voksne, par og individuelle. Jeg har afholdt samtalegrupper for mænd og kvinder og kurser for par. Jeg har undervist i seksualundervisning på folkeskoler, efterskoler og opholds-steder og har holdt et hav af foredrag, bl.a. med afsæt i mit eget liv. Dertil har jeg skrevet artikler til Danner, Femina, Q og mange flere. Jeg har deltaget i programmer som Go’ morgen og Go’ aften Danmark og radioprogrammer på Radio Nova og Radio Køge.

I 2009 åbnede jeg dørene til Center For Sexologisk Rådgivning. Centerets primære opgave er at uddanne fagligt kompetente og menneskeligt intelligente terapeuter, der arbejder ud fra en formel, hvor den kommende klient ser terapien som en samtale mellem 2 ligeværdige, men hvor klientens udfordringer er i fokus. Uddannelsen lægger vægt på at hver deltager kan indgå i en respektfuld samtale, evner at lytte og anerkende og stiller reflekterende spørgsmål. – Det uanset vedkommendes problemstilling.

De seneste år har jeg særligt beskæftiget mig med mennesker der er opvokset i dysfunktionelle familier, og hvor dette har haft en række forskellige følgevirkninger i deres voksenliv. Ofte har det handlet om selvværdsproblemer, udfordringer i forbindelse med nære relationer, skadevirkninger af overgreb og udfordringer i forbindelse med tilknytning.

Hvis du overvejer at starte i et terapeutisk forløb hos mig, så kan du kontakte mig og høre mere om et eventuelt forløb.

Priser:

Individuel terapi, halvanden time 1.200 kr.

Parterapi, halvanden time: 1.800 kr.

Skype-sessioner, halvanden time 1.000 kr.

Skriv en kommentar

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: