Om Tanja

Tanja RahmJeg er uddannet pædagog, terapeut og sexolog med en masterclass i psykologi og har været terapeut siden 2006. Jeg arbejder i en vekselvirkning mellem kognitiv, imago-, og narrativ terapi og bruger elementer fra coaching, hypnoterapi og The Work af Byron Katie. Jeg har en bachelorgrad i videnskabsteori og psykologisk metodologi og har desuden en uddannelse i anatomi, fysiologi & sygdomslære.

I 2010 udgav jeg bogen ”A-Z Kærlighed & Seksualitet” ved forlaget Sohn og i 2015 skrev jeg kapitlet ´Internalising the violence´ til bogen ”Prostitution Narratives, stories of survival in the sex trade” skrevet af Caroline Norma og Melinda Tankard Reist, ved forlaget Spinifex, Australien.

Siden 2006 har jeg holdt samtalegrupper for mænd og kvinder, workshops for par, undervist på folkeskoler og ungdoms-uddannelser i grænser, selvværd og ungdomskultur og undervist fagpersoner på døgninstitutioner i forebyggelse af seksuel risikoadfærd blandt anbragte unge. Jeg holder oplæg på sygeplejeskolen i København og på den internationale undervisningsinstitution DIS i København og er ekstern underviser på forskellige terapeutiske uddannelser.

I 2014 stiftede jeg Netværksgruppen for kvinder med erfaring fra og som er ude af prostitution, hvor jeg sidder som forkvinde i bestyrelsen og som talsperson for foreningen. Du kan læse mere om Netværksgruppen HER.

Privat er jeg bosiddende i Valby og er mor til Amalie som blev født i 2002. Selv er jeg født i 1977 og opvokset på Frederiksberg.

Leave a reply