Sorggruppe for efterladte

 

Praktisk: Der er plads til 6 deltagere per forløb

Sted: Trekronergade 66, 2500 Valby

Pris: 3.600 kr. per deltager. Der kan betales i to rater: forudbetalt 1.200 kr. pr. måned *

Tilmelding: Kontakt mig for næste ledige gruppeforløb på kontakt@tanjarahm.dk

* Ved tilmelding betales første rate på 1.200 kr. Ved afmelding senere end 14 dage før gruppens opstart refunderes første rate ikke , men forløbet er ikke økonomisk bindende, hvorfor man ikke hæfter for den sidste rate, hvis man efter en måned bliver forhindret i at fortsætte i gruppen.

Sorggruppe for efterladte

– Sorggruppe for mennesker i sorg og krise efter dødsfald og tab af nære.

Målgruppe: Sorggruppen henvender sig til både mænd og kvinder fra 18 år og opefter som har mistet en nærtstående – det kan være et familiemedlem, en partner eller et barn – og som mangler ligestillede at dele de tanker og erfaringer med, som sjældent forstås af mennesker, der endnu ikke har oplevet, hvor smertefuld og omfattende en følelse, sorg er. Gruppen henvender sig både til dem, som har mistet for nylig og til dem, der måske har mistet for noget tid siden, men som har svært ved at finde vej ud af den invaliderende krise på egen hånd.

Formålet: Formålet med sorggruppen er at give dig mulighed for at mødes med ligesindede i et trygt og fortroligt rum, hvor der er forståelse for den sorg du bærer med dig og hvor de andre gruppedeltagere ved, hvordan smerten, bevæger sig, forandrer sig og invaliderer dig. Formålet er også at give dig mulighed for at udveksle tanker, følelser og oplevelser, med fokus på den forandring du gennemlever med sorgen som følgesvend og med nye tanker om verden, livet og relationerne. Målet er at styrke dig i forståelsen af dig og dine reaktioner så du bliver rustet til at leve videre med sorgen som en del af dig og med en bredere forståelse af sorgen og sorgens foranderlighed.

Arrangør: Gruppen forløber under kyndig vejledning af terapeut Tanja Rahm. Tanja er uddannet pædagog og har en Masterclass i psykologi. Hun har undervist på både folkeskoler, videregående uddannelser og opholdssteder i seksualundervisning, forebyggelse af seksuel risikoadfærd og i senfølger af seksuelle overgreb. Hun har desuden arbejdet som kontaktperson for udsatte unge, og været brevkasseredaktør på en digital brevkasse for unge mellem 13-18 år. Udover Tanja, så vil der også være en ungdomsmentor til stede under hele forløbet.