# 68 – RokokoPosten og Zenia Effenberger Larsen

I går bragte Jyllandsposten et af RokokoPostens satiriske indlæg skrevet af Zenia Effenberger Larsen: ”Tidligere prostitueret: Nu er jeg lykkelig medieluder.” Artiklen var poleret i satire, men emmede af personlige angreb mod min person. Effenberger er en markant del af sexlobbyen og har ofte talt sexarbejdernes sag. Hun beskriver konsekvent prostitution som sexarbejde og netop … Læs mere….

# 67 – Tale d. 8. marts 2016

Min tale på Københavns Rådhusplads ved 8. marts initiativets demonstration på Kvindernes Internationale Kampdag   Hahahaha – din mor var en luder Hahaha – din mor fik en 20’er for det som 11-årig Hvem har lavest selvværd, dig eller din mor? Din mor fik 20 kr. Hvor meget skal du have for det? Er du … Læs mere….

# 65 – Kære mor…

Kære mor.. Onsdag den 19. august fik vi den værst tænkelige besked.. Vi var kommet ind i et lille samtalerum på Slagelse sygehus og sad ved siden af hinanden på en rød og alt for blød madras.. Beskeden vi fik var, at du havde kræft i bugspytkirtlen og at den havde spredt sig til din … Læs mere….

# 64 – Mit møde med “Dejlige Jasmin”

Før min sommerferie, nærmere betegnet torsdag den 18. juni kl. 15.00, mødtes jeg med ”Jasmin” på Café Den blå hund på Frederiksberg, som opfølgning på vores lange skriftlige dialog, der gik fra Jasmins vrede og noget usaglige henvendelse henover en saglig og fornuftig debat, der belyste prostitutionstemaet fra to forskellige perspektiver, – hende som aktiv … Læs mere….

# 63 – Prostituerede Sara, del 3

Hej Tanja, Exit Prostitution er for kvinder, som vil ud af prostitution. Meget simpelt. Det kan være svært at respektere penge og lægge budget, når pengene kommer flyvende ind, når man har lyst. Så må projektet rettes til ‘prostituerede, som er ofre og gerne vil ud af prostitution’. Jeg har været i branchen i ca … Læs mere….

# 62 – Prostituerede Sara, del 2

Hej Tanja, Jeg anede ikke hvem du var før et par mdr siden. Har ikke været specielt debatterende hvad angår købesex osv. Jeg har skrevet flere steder at det var pga mine få SU klip, at jeg kontaktede Exit Prostitution. Men starter nu på udd med de SU klip jeg har. Det var et latterligt forløb. … Læs mere….

# 61 – prostituerede Sara fra Eroguide

Min dialog med prostituerede Jasmin har sat gang i en længere debat på Eroguide, med udgangspunkt i Jasmins og min mailudveksling. – Sara har løbende bidraget til debatten, men har nu også rettet direkte henvendelse til mig via Eroguide.. – Jeg tager selvfølgelig udfordringen op, og svarer hende…. ________________________________________________   Hej Tanja, Hvis du er … Læs mere….

# 60 – Jasmin, del 5

Kære Tanja :-) Vi starter lige i den lidt mere hyggelige ende. First of all – alle dem på din FB der mener jeg er en mand, de skulle give google et kvikt besøg, finde mine annoncer OG evt se alle de anmeldelser der er lagt af mig på Eroguide. (min annonce linker jo til … Læs mere….

# 59 – Jasmin, del 4

Kære Tanja :) Begrænsningens kunst kan vi næppe prale af som vores stærkeste side – din mail pingede ud med 13 sider i min Word :) Men 13 siders gode overvejelser og refleksioner som jeg for en stor dels vedkommende slet ikke er uenig i. Jeg skal forsøge at undgå at gentage mig selv, men … Læs mere….

# 58 – Jasmin, del 3

Kære Tanja Selv tak for den positive respons. Dit svar er lige præcis oplæg til rigtig god dialog så jeg vil meget gerne kommentere på nogle af de ting du har skrevet. Du bruger konsekvent dig selv som eksempel, så nogle af tingene vil forekomme meget personlige – det er ikke personligt ment men nu … Læs mere….

# 57 – Jasmin, del 2

Kære Tanja. Først og fremmest tak for dit meget meget lange svar… at du har taget dig tiden til at svare er over forventning omend – med din tone kan vi vist konstatere at den ene ikke har det fjerneste at lade den anden høre. Din arrogante tone overfor os der er glade for det … Læs mere….

# 56 – Dejlige Jasmin afskyr mig…

Torsdag den 21. maj 2015 fik jeg en mail af Jasmin, der syntes at jeg skulle læse den tråd hun havde oprettet på eroguide.dk. Jasmin er prostitueret, og lægger ikke skjul på, at hun afskyr mig. Jeg vil gerne dialogen. Derfor har jeg valgt at svare hende. Nedenfor kan du læse Jasmins hilsen til mig, … Læs mere….

# 55 – Oplæg Norge Høyre Ungdom 20. maj 2015

I tre år solgte jeg mig selv for penge. Jeg solgte ikke tøj eller parfumer eller madvarer. Jeg solgte heller ikke rejser, kager eller juridisk rådgivning. Jeg solgte heller ikke pizzaer, biografbilletter eller café latte. Jeg solgte heller ikke rengøring, sygepleje eller blomster. Til gengæld solgte jeg adgang til mine kropsåbninger. Jeg solgte adgang til … Læs mere….

# 53 – Et nyt år – en ny begyndelse

Livet tager ind imellem en forunderlig drejning. For mit vedkommende betød det, at jeg i december kæmpede en brav kamp for at holde mig oven vande, fordi der skulle afleveres projekt på RUC den 22. december, selvom jeg allerede i starten af måneden måtte lægge mig på langs, efter en akut hjemflyvning fra München (- … Læs mere….

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: